Gratis verzending in de BeNeLux
Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
Gratis retourneren

Over VanLier

VanLier Heritage Sinds 1815

Van Schoenfabriek naar Internationaal Merk

Er is een natuurwet die zegt dat al dat groots is, klein begon. Zo ook VanLier. In het jaar 1815 lag aan de Langstraat in het Brabantse Loon op Zand, de werkplaats van de familie VanLier. En het is daar -in het centrum van de toenmalige Nederlandse schoenindustrie- dat de familie VanLier begon met het maken van schoenen.


Het ondernemersinstinct van VanLier merkte op dat de concurrentie in de Langstraat hevig was. Dus begon VanLier te innoveren. De familie reisde de wereld over op zoek naar de beste leerlooierijen voor het mooiste leer. Het fijne kalfsleer kocht VanLier bij Le Puy in Frankrijk, sterk en stoer bewerkt leer kwam van Horween in Chicago, zoolleer uit Engeland en chic en modieus bewerkt leer uit Italië.


Nu de familie de mooiste grondstoffen had begonnen ze met het experimenten met productietechnieken, bewerkingsmethoden en speelde met kleur en textuur. Ontwikkelde nieuwe leesten die zowel chic als comfortabel waren, omdat VanLier ook toen wilde dat de gegoede man waar voor zijn geld kreeg.


Waarom een Outlet?

Bij VanLier begrijpen we dat stijl en kwaliteit tijdloos zijn. Onze schoenen zijn ontworpen om lang mee te gaan, zowel qua duurzaamheid als qua design. Dat is ook een van de redenen waarom we VanLierOutlet.nl hebben opgezet.


Uitzonderlijke Kwaliteit, Vriendelijke Prijzen

We vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om de kwaliteit en het comfort van VanLier schoenen te ervaren. Daarom bieden we via onze outlet-website ook oudere collecties aan tegen een gereduceerde prijs. Dit maakt het mogelijk voor meer mensen om een echt paar VanLier schoenen te bezitten zonder een aanslag op hun portemonnee.


Duurzaamheid aan de Basis

Onze toewijding aan duurzaamheid gaat verder dan alleen het gebruik van duurzame materialen en processen in onze hoofdcollectie. Door ook oudere collecties aan te bieden, zorgen we ervoor dat deze kwalitatief hoogwaardige producten niet verloren gaan. Dit is niet alleen voordelig voor de consument, maar helpt ook verspilling tegen te gaan. Zo dragen we samen bij aan een duurzamere toekomst.


Dus of je nu op zoek bent naar de nieuwste stijlen of een geweldig paar schoenen uit een van onze eerdere collecties, vanlier.nl en vanlieroutlet.com hebben voor ieder wat wils.

heritage-1
Duurzaamheid

Duurzaam stappen, niet struikelen.

Meer over duurzaamheid
Over VanLier

Sinds 1815 en nog steeds in de mode.

Meer over VANLIER
Icons

Voeten eerst, iconen volgen.

Meer over icons
Cookie-instellingen
U kunt hieronder je cookie-instellingen kiezen en accepteren: