Gratis verzending in de BeNeLux
Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
Gratis retourneren
bataviastad

Batavia stad- VanLier outlet store

Gelegen in het hart van Batavia Stad Fashion Outlet, vind je de unieke VanLier-winkel. Deze charmante locatie weerspiegelt de rijke historie van de Nederlandse scheepsbouw en handel, net zoals Batavia Stad zelf. De winkel, die deel uitmaakt van dit 17e-eeuwse, op een vestingstad geïnspireerde winkelcentrum, verwelkomt je met een moderne en toch klassieke uitstraling.


Het interieur van de winkel combineert het industrieel ontwerp met een elegante twist, een stijl die VanLier kenmerkt. De combinatie van strakke lijnen, houtelementen en verfijnde details creëert een stijlvolle, comfortabele ambiance, perfect voor het winkelen in een ontspannen sfeer.


"Een winkel in Batavia Stad geeft ons de mogelijkheid om een nieuw publiek te bereiken. We hebben een moderne, maar toch traditioneel Nederlandse sfeer gecreëerd, passend bij de unieke stijl van VanLier. De combinatie van onze hoogwaardige schoenen en de inspirerende omgeving van Batavia Stad spreekt zeker onze klanten aan", zegt Geert van Spaendonck, eigenaar van VanLier.


Een bezoek aan Batavia Stad is niet compleet zonder een bezoek aan onze winkel. Kom langs en ervaar de unieke mix van kwaliteit en stijl die VanLier te bieden heeft.

Adres

Bataviaplein 259

8242 PV Lelystad

032 - 074 80 09


Openingstijden

Ma t/m Vr: 10:00 tot 18:00 uur.

Za & Zo: 10.00 tot 20.00 uur.


Personal shopping tussen 10:00 uur en 12:00 uur. (alleen op afspraak en via mail klantenservice@vanlier.nl)

batavia
Cookie-instellingen
U kunt hieronder je cookie-instellingen kiezen en accepteren: